Café Biograf Spillested
Sommerkoncert i gården

KR. 200 / 150 + GEBYR

Køb billet

Chris Grey Bluespand

Gennemmusikalsk og svingende

lør 25 jul 2020 kl. 20:00

Mere end 3 millioner views på Facebook og mere end 200.000 på Youtube!

Det er astronomiske tal – men ikke desto mindre tal på hvor mange gange Chris Grey and The BlueSpand’s sang ”Mammas Mammalaid” har været vist.

Når man hører sangen og ser videoen får man straks en funky smag i munden. Sådan er det gået for masser af kiggere / lyttere – og det har resulteret i mange forespørgsler og koncerter i udlandet i den seneste tid.

Nu er Chris Grey and The BlueSpand klar til at indtage de danske spillesteder med deres helt egen opskrift på funky soul, blues og rock:
Man tager en stor Spand (gerne blå). Fylder den med lige dele funk, soul og rock. Rører inderligt rundt i den med en tight og fast hånd, drysser med lidt blues og topper med et glimt i øjet. Bages i et varmt øvelokale ved cirka 20 grader (celsius) i 7 år, og så har du: Chris Grey & The BlueSpand!

Bandet er mere end “Mammas Mammalaid” – for siden har de lavet endnu mere succes;
”Grab’m by the elbow” har mere end 1 million visninger og sammen med numrene ”Golden Tower”, ”Mammas Mammalaid” og ”Beat around the Bush” har Chris Grey and The BlueSpand genereret over 5 millioner visninger.

Det er gennemmusikalsk og svingende – Chris Grey & The BlueSpand LIVE.

 

50 % RABAT PÅ SOMMERKONCERTER!
Vi har modtaget Kulturministeriets Sommerpakke – en ny rabatordning, der giver besøgende 50 procent rabat på entrébilletter til udvalgte kulturoplevelser i skolernes sommerferie (27. juni – 9. august).

Det betyder, at vi kan tilbyde dig 50% RABAT på alle vores sommerkoncerter som afholdes i ovenstående periode. Du skal blot anvende følgende koder i forbindelse med dit køb:

Brug rabatkoden: STATENBETALER
Medlemmer skal benytte koden: JEGERMEDLEMTG