Café Biograf Spillested

KR. 200 / 150 (Årskort)

Køb billet

Chief 1 Band

ALT ER GODT

fre 2 okt 2020 kl. 20:00

Første store koncertturne under eget navn!

2019 var et skelsættende år for Chief 1, hvor han for alvor trådte i karakter som solist, efter at han i mange år har stået bag mange danske artister. Nu er han klar med sin første store koncertturne under eget navn og med sig har han et specielt håndplukket 5 mands band.

Med sange som Sommernætter, Man skal dø lidt (før man finder vej), Engel, Alt er godt samt diverse fortolkninger fra TV2s program Toppen af Poppen, er Chief 1 og hans band klar til at levere en fantastisk og intens koncert på Tobaksgaarden. Til koncerten vil publikum opleve en hudløst ærlig Chief 1, der fortæller og synger om et 30-årigt liv i dansk musik, om succes, nedture, mørke og lys, kærlighed og lykke og om at det aldrig er for sent at følge sine drømme.

Chief 1 har bestemt ikke haft et kedeligt år. Danmark så ham for alvor folde sig ud som sanger i TV2s program Toppen af Poppen, hvor hans fortolkninger af sine meddeltageres sange overraskede både dem og programmets seere. Især hans version af Medinas Synd for dig blev et kæmpehit og blev den mest omtalte sang på TV2s Facebookside.

I sommer udgav han sammen med Thomas Buttenschøn singlen Alt er godt, der øjeblikkeligt blev et kæmpehit og som ydermere blev kåret af P4´s lyttere til årets sommerhit 2019. Chief 1 har opkaldt sin første store koncertturne efter netop denne single og selvom publikum kommer igennem forskellige følelser, så beskriver titlen vel meget godt det generelle tema for turneen. Alt er nemlig godt og Tobaksgaarden glæder sig til at byde Chief 1 velkommen fredag 2. oktober.

 

*****

Vi følger myndighedernes anvisninger for at skabe trygge koncertoplevelser, og derfor sælges kun et begrænset antal billetter.