Café Biograf Spillested

KR.170 / 130 + GEBYR

Køb billet

CARSTEN DAHL/TRINITY

En komplet treenighed

tors 28 mar 2019 kl. 20:00

Prisvindende pianist CARSTEN DAHL kommer med TRINITY med NILS BOSSE DAVIDSEN & STEFAN PASBORG til Tobaksgaarden torsdag den 28. marts i 2019.

Carsten Dahl har vundet en lang række priser – blandt andet Ben Webster Prisen og flere Danish Music Awards. Han medvirker på over 300 CD indspilninger. Sammen med de to andre musikere i TRINITY rækker han ud efter essensen i sammenspil og improvisation gennem kendte standarder.

– Den her konstellation er min favorit. Det er som en tankefuld kollektiv indånding af luft, hvor den horisontale og vertikale forståelse mellem os går i et. En sjælden oplevelse i musik og en forpligtigelse til at levere musikkens universelle sprog videre til publikum. At være en komplet musikalsk treenighed, siger Carsten Dahl.

Han har været frontmand i blandt andet Carsten Dahl Trio og Carsten Dahl Experience. Han har også flere gange spillet sammen med den legendariske trommeslager Alex Riel samt er en del af trioen Ginman/Blachmann/Dahl, der også tæller trommeslager Thomas Blachman og bassist Lennart Ginman.

Han startede oprindeligt som professionel trommeslager i en alder af kun 12 år og gik på Rytmisk Musikkonservatorium fra 1986. Som 25 årig blev han docent og leder på Esbjerg Musikkonservatorium. Siden 2012 har han været professor i rytmisk samtidsmusik ved Rytmisk Musikkonservatorium.

Nils Bosse Davidsen har de seneste 30 år været fremme i forreste række på den danske musikscene. Han har blandt andet medvirket på udgivelserne med Nils Davidsen – “Noget at glæde sig til” på kontrabas fra 2014 og “Zone Bleue” i en duo med Kasper Tranberg fra 2012, begge blev DMA nomineret.

Stefan Pasborg er en dansk trommeslager, som startede med trommerne allerede i en alder af tre år, da han fik sit første trommesæt af dem danske trommeslager Alex Riel. Han er uddannet fra Solist-linjen ved Rytmisk Musikkonservatorium i København i 2002.

Hans første udgivelse i eget navn – TriplePoint – blev udvalgt til den verdensomspændende Top-5 på All About Jazz, New York’s liste “Best Debut Albums of 2007”. Han har turnéret i det meste af Europa og i USA, Canada, Afrika og Asien – både som bandleader og som sideman.

Trioen indspiller nyt i The Rainbow Studio i Norge i november i 2018.