Café Biograf Spillested
Udsolgt!

KR. 325 / 290 + GEBYR

Køb billet

BURHAN G

akustisk tour 2022

lør 29 jan 2022 kl. 20:30

Burhan G inviterer sine fans helt tæt på, når han fi 2022 drager på en omfattende akustisk danmarksturne.

Den danske pop- og RnB stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og up-tempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre.

Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller hitsinglerne, Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv, Mest Ondt, Tættere På Himlen, Jeg’ I Live og sidst men ikke mindst julehittet Tinkamed Frida Brygmann. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde, charmerende og altid træfsikre top-entertainer.

Med sine storslåede sceneproduktioner, stramt koreograferede optrædener og ultra-velspillende band, er Burhan kendt for at levere nogle koncerter, der står mål med selv de største internationale artister.

Det bliver således en helt særlig oplevelse, når Burhan bevæger sig væk fra de vante rammer på sin akustiske turne med kun to musikere og én korsangere. Det nedbarberede set-up tvinger samtidig hitmageren til at gentænke sit omfattende katalog af hits, og finde ud af hvordan sangene skal fortolkes i den akustiske besætning.  Det bliver uden tvivl en helt særlig oplevelse, som publikum sent vil glemme.

 

==================

På grund af Sundhedsministeriets anvisninger omkring Corona, har vi d.d. (17. marts 2020) valgt at flytte Burhan’s koncert til vinteren 2022

Købte billetter til oprindelige planlagte koncert (9. maj 2020) vil stadig være gældende til den ny dato i 2022.

Hvis man ikke kan på den nye dato, kan man bede om at få billetten refunderet. Dette skal ske senest 7 dage efter man har modtaget mail fra Tobaksgaarden.

==================