Café Biograf Spillested

KR. 200 / 150 (Årskort)

Køb billet

Billy Cross

Intim solokoncert med et gudsbenådet guitartalent

fre 10 jul 2020 kl. 20:00

Billy Cross kom til verden i det herrens år 1946 i New York – byen, der aldrig sover. Og ud fra Billy Cross’ imponerende karriere at bedømme, er det heller ikke noget, han er kommet sovende til. Tværtimod.

Allerede som ung mand i 1960’erne startede Billy Cross som musiker, men det var for samarbejdet med Bob Dylan og Meat Loaf, at Billy Cross for alvor slog sit navn fast. Nævneværdigt, var det dog forinden også blevet til albums med store navne som Sha-Na-Na og Topaz.

Sidst i 1970’erne gik turen til Danmark, hvor han siden har været bosat og været en kæmpe drivkraft på den danske musikscene både som musiker og bag mixerpulten. Bag mixerpulten har Billy Cross medvirket som producer for store danske navne som Lars Lilholt, CV Jørgensen, Søs Fenger og mange flere.

Det er dog med guitaren i hånden, at Billy Cross er bedst kendt, da han på livescenen henrykker publikum med sit gudsbenådede guitartalent, som er inspireret af blues og god, gammeldags rock n’ roll. Billy Cross’ amerikanske indflydelse er ikke til at tage fejl af, når han bliver sluppet løs på scenen.

Billy Cross’ repertoire består både af egne sange samt klassiske rocksange fra ”over there”.

 

Koncerten afholdes udendørs i gården. Vi følger myndighedernes anvisninger for at skabe trygge koncertoplevelser, og derfor sælges kun et begrænset antal billetter.

 

50 % RABAT PÅ SOMMERKONCERTER!
Vi har modtaget Kulturministeriets Sommerpakke – en ny rabatordning, der giver besøgende 50 procent rabat på entrébilletter til udvalgte kulturoplevelser i skolernes sommerferie (27. juni – 9. august).

Det betyder, at vi kan tilbyde dig 50% RABAT på alle vores sommerkoncerter som afholdes i ovenstående periode. Du skal blot anvende følgende koder i forbindelse med dit køb:

Brug rabatkoden: STATENBETALER
Medlemmer skal benytte koden: JEGERMEDLEMTG