Café Biograf Spillested

KR. 190 / Kr. 150 + gebyr

Køb billet

BEN CHAWES

Vinder af fire amerikanske musikpriser - og en koncertoplevelse ud over det sædvanlige.

tors 30 jan 2020 kl. 20:00

Den 4-dobbelte prisvindende sanger, sangskriver, pianist og producer Ben Chawes fik med udgivelsen af sit anmelderroste debut album “Up Close” et internationalt gennembrud, som bragte entertaineren på storstillet turné i Europe, Asien, Mellemøsten, USA og Canada. Med sit tidsløse og friske personlige bud på vokal jazz/pop/soul af international klasse, har Ben Chawes som en af de få sunget sin vej ind til Ray Charles’ hjerte. Og han er den eneste musiker nogensinde, der har fået en eksklusiv sponsoraftale med cremen af international audio design, Bang & Olufsen.

Ben Chawes kombinerer jazzens finesser og improvisationer med pop’ens tilgængelighed og soulmusikkens varme glød. Stilen er cool, nærværende og helt unik. Men Ben Chawes er mere end bare en sanger. Han kombinerer sit indlysende crooner talent med sin helt egen musiske ingrediens: instrumenter-med-stemmen. Hans talent for at lyde som et helt band, der kommer til live alene med sin mund, er usammenligneligt.

Med sig på turné har han en af danmarks mest groovy jazzbassister Jesper Thorn, den lyriske flygelhornist Lars Søberg Andersen og den efterspurgte trommeslager Michael Strange. Det er en meget intim og personlig oplevelse, man er vidne til, når disse fire virtuose musikere går på scenen i et telepatisk nærværende musisk univers.

 

LINE UP

Ben Chawes, sang, piano
Jesper Thorn, bas
Michael Strange, trommer
Rolf Thofte, flygelhorn

PRESS

“Ben Chawes sets new standards” – Jazz Thing, Germany
“Superb velvet voice” – Jazzman Magazine, France
“Totally impressed” – Berlingske Tidende, Denmark
“Funky” – Boston Globe, USA
“You made my night” – Ray Charles

AWARDS

“Artist of the Year”
“Best Jazz Album”
“Best Jazz Song”
– Cara Recording Awards, USA
“Outstanding Musicianship” – IAJE, USA

 

BILLET

FORSALG: Kr. 190 / Kr. 150 + gebyr
DØRSALG: Kr. 215 / Kr. 175 + gebyr