Café Biograf Spillested

KR. 250 / 200 + GEBYR

Køb billet

BAAL

Legendariske Baal er på banen igen!

lør 16 nov 2019 kl. 21:00

Man ved aldrig helt hvor man har BAAL, hvilket passer meget godt ind i bandets selvforståelse. Siden debut ́en ”Sensorama” i 1996, der spandt tråde på en illusion om en undfangelse et sted i Europa, har mystikken og tematikken gået hånd i hånd gennem deres mange udgivelser.

Med det nye album ”Time Is Old” rejser de sig fra deres skjul og afdækker et område, der er helt deres eget, og deres unikke recept for sangskrivning med klare referencerammer til rockens DNA kan nu opleves på 12 numre på det nye album. Med Bjørn Fjæstad ́s karakteristiske vokal i front for resten af orkestret, tages der store selvsikre skridt på vej ind i en ny tid og et univers, som BAAL dikterer. Et på samme tid udadvendt og indadskuende dystopisk værk med små øer af længsel efter nærhed.

Siden sidste album ”Behind Your Echoes” fra 2008, har de været lukket ned indtil forrige år, hvor de udgav en single og tog på Danmarksturné i forbindelse med 20 års jubilæet for debutalbummet, der samtidig blev genudgivet på vinyl.

BAAL mødtes herefter i den svenske ødemark, på en skrænt ved kysten og senere i Korinth, for at undersøge, hvordan BAAL lyder i dag.

Parallelt har Bjørn Fjæstad været på udflugt i et soloalbum.
Ud af disse produktive møder kom en masse materiale som BAAL har været i studiet for at indspille. Så hermed nyt album efter 10 år, som udkom 11.01.19

EARLY BIRD
Vi sælger de første 100 billetter til kun kr. 100 + gebyr.

(Du sparer således kr. 150 ved at købe dine billetter allerede nu).

Brug rabatkoden: BAALKONCERT2019