Café Biograf Spillested

KR. 180 / 150 + GEBYR

Køb billet

Artigeardit

Artigeardit udleverer sig selv

fre 25 sep 2020 kl. 20:00

Artigeardit er en af de allerstørste navne på den danske urbanscene lige nu. Hans nyeste album Idiot, der har modtaget adskillige flotte roser, bringer ham nu til Assens.

Publikum kan glæde sig til at opleve rapperen, når han spiller på Tobaksgaarden. Artigeardit glæder sig til at spille musik fra sit nye album for publikum, De nye sange afspejler en nyere version af mig selv, og jeg udleverer mig selv endnu mere hudløst ærligt end jeg tidligere har gjort. Det er både grænseoverskridende, men også en helt speciel ting for mig at vise mine lyttere sangene i øjenhøjde.

Vi har alle en idiot i os – dette er fortællingen om min. Artigeardit er klar med udgivelsen af sit andet studiealbum, et album, der meget vel kan give ham ligeså stor succes i 2020 som han havde i 2019. 2019 var nemlig et fuldstændig uforglemmeligt år for rapperen og for netop 2020 spår Soundvenue, at han tager skridtet helt op i dansk hiphops A-liga. På albummet findes b.la. singlerne Lov Mig 1 Ting, Gothersgade, samt titelnummeret IDIOT featuring Karl William.

Anmelderne er vilde med albummet, Soundvenue har givet det 5 stjerne med ordene Men grunden til, at han stadig er med i kampen om tronen, er, at han viser en ny lyd og en ny Artigeardit på hver udgivelse. Også Ekstra Bladet har været ude med fire stjerner og ordene Alt i alt er ”IDIOT” dog et forbavsende sammenhængende og kvalitetsbevidst udspil fra en rod, som er godt på vej op af undergrunden. Der er håb endnu.