Café Biograf Spillested

KR. 270 / 220 + GEBYR

Køb billet

ANDREA PELLEGRINI & THE PIAZZOLLA ORCHESTRA

Sensuel argentinsk tango!

tors 11 mar 2021 kl. 20:00

Vi gjorde det i januar 2020 og gør det gerne igen: En vidunderlig aften i sanselighedens tegn, med et stærkt hold af fremragende musikere, som har viet sig ubetinget til denne musik!

The Piazzolla Orchestra er et dansk baseret orkester bestående af prisbelønnede musikere fra hele norden – dannet i 2012 af mezzosopran Andrea Pellegrini og accordeonist Bjarke Mogensen. Alle musikerne er førende på deres felt herhjemme – og med fire klassiske og to rytmiske musikere har orkesteret det bedste fundament for udførelsen af den argentinske komponist Astor Piazzollas musik.

Accordeon Bjarke Mogensen
Violin Philippe Benjamin Skow
Klaver Tanja Zapolski
Guitar Per Arne Ferner
Bass Jesper Thorn
Sanger Andrea Pellegrini

Piazzolla Orkesters koncerter er fyldt med de svingende valse, dramatiske sange og fyrige fugaer af den argentinske komponist Astor Piazzolla. Hans musik har ofte været forbundet med tangoen, fordi både han og tangoen stammer fra byen Buenos Aires.

Men Piazzollas musik er sin egen! Piazzolla beskrev det selv som ”Buenos Aires musik”. Dem stammer fra tango men er meget mere raffineret og inspireret af europæiske komponister som Johann Sebastian Bach. Piazzollas musik ruller gennem blodet som vinden gennem gaden. Den griber dig om kroppen og tvinger til handling, dans, alvor og fryd!

Tag med på en musikalsk rejse gennem Buenos Aires gader og oplev de sensuelle argentinske tangorytmer, når The Piazzolla Orchestra giver koncert i Tobaksgaarden.