Café Biograf Spillested

KR. 250 / 200 + GEBYR

Køb billet

AMAZING CHRISTMAS

DANMARKS SMUKKESTE JULEKONCERT

tirs 8 dec 2020 kl. 20:00

I juletiden nyder vi genhør med klassikere indenfor både klassisk musik, soul og jazz. Nu smelter disse genrer sammen, når tre af landets allerdygtigste sangerinder går sammen om at skabe en helt unik koncertoplevelse på Tobaksgaarden. Målet for de tre sangerinder Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg er at levere en storslået koncert, hvor de klassiske toner giver gåsehus, den kraftfulde soul griber fat helt inde i sjælen og den swingende jazz får en til at rokke på stolen. Sangerinderne leverer en bred vifte af Julens bedste sange og mødes i både flerstemmige og eksplosive arrangementer, når de brillerer på hver sit område. Det bliver en aften fyldt med både Händels Messias, Whitney Houston og Ella Fitzgerald. Med sig har de pianisten Magnus Hjort, bassisten Thomas Fonnesbæk og trommeslageren Rasmus Lund.

Sinne Eeg er uden tvivl en af Danmarks pt. største jazzsangerinder. Med sig i bagagen har hun en omfattende turnévirksomhed udenfor landets grænser i bl.a. Kina, Frankrig, USA, Belgien, Norge og Sverige samt et væld af priser bl.a. Dronning Ingrids Hæderslegat 2016, Jazz Special: Bedste album 2015 og 4 gange Danish Music Award for årets bedste jazz vokal udgivelse.

Andrea Pellegrini er en af landets mest efterspurgte og prisvindende mezzosopraner, både på opera- og koncertscenen. Hun har modtaget både anmelderringens musikpris samt er blevet Reumert nomineret til Årets sanger. Særligt er hun kendt for sin interesse for koblingen af forskellige genrer og for at sparke den klassiske kunstart ud over rampen i nye sammenhænge, som fx til åbningen af koncerthuset Oden i Odense, hvor hun optrådte med guitarist Jacob Binzer fra D.A.D.

Sidst men ikke mindst har vi Christina Boelskifte, der er en af Danmarks dygtigste soul- og gospelsangere og som har medvirket på over 100 cd’er. Hun optræder ofte med Bigbands og med Den Kongelige Livgardes musikkorps og i den forbindelse også for Hendes Majestæt Dronning Margrethe.