Café Biograf Spillested

KR. 250 / 200 + GEBYR

Køb billet

AMAZING CHRISTMAS

DANMARKS SMUKKESTE JULEKONCERT

tirs 8 dec 2020 kl. 20:00

Oftest må vi vælge genre når vi går til koncert. Men i år har jazzsangeren Sinne Eeg, operasangeren Andrea Pellegrini og soulsangeren Christina Boelskifte valgt at give landets musikinteresserede en julegave i form af en koncert, der har det hele!

I juletiden nyder vi genhør med klassikere indenfor både klassisk, soul og jazz. Med tre vidt forskellige sangere samler AMAZING CHRISTMAS det hele i én storslået koncertoplevelse, der byder på både Händels Messias, Whitney Houston og Ella Fitzgerald. Det foregår i både kirker, kulturhuse og koncertsale.

Publikum kan opleve klassiske toner der giver gåsehud, kraftfuld soul der griber fat helt inde i sjælen og swingende jazz man bare ikke kan sidde stille til. Der er højt til loftet, imponerende stemmer og skønne harmonier, smukt leveret af tre af de aller dygtigste sangerinder i landet.

Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg synger normalt hver sin type musik, men til denne unikke lejlighed er de gået sammen med ét fælles mål – at give koncertgængerne en festlig koncert med en bred vifte af Julens bedste sange. Sangerne har hver sit område, men mødes også i flerstemmige og eksplosive arrangementer.

De akkompagneres af pianisten Magnus Hjort, bassisten Thomas Fonnesbæk og trommeslageren Rasmus Lund.

Sinne Eeg
er uden tvivl danmarks pt største jazzsangerinde. Hun har en omfattende turnévirksomhed udenfor landets grænser i bl.a. Kina, Japan, USA, Frankrig, Belgien samt Norge og Sverige. Se f.eks. her live fra The Kennedy Center, Washington DC. I 2019 indspiller hun nyt album med DR Big Band med efterfølgende tourne. Sinne Eeg har modtaget et væld af priser, bl.a. Ben Webster Prisen 2014, DR Jazz Prisen 2009, Dronning Ingrids Hæderslegat 2016, Jazz Special: Bedste album 2015, Holstebro Kommunes Musikpris 2007 samt 4 gange Danish Music Award for årets bedste jazz vokal udgivelse. Desuden modtog hun en af Europas mest prestigefyldte jazzpriser fra de franske jazzkritikere, “Academie Du Jazz” for årets bedste vokaljazz-udgivelse i 2014 foran bl.a. verdensstjernen Jamie Cullum. Se i øvrigt og så Eeg/Fonnesbæk og Sinne Eeg/Jacob Christoffersen Duo.

Andrea Pellegrini
er en af landets mest efterspurgte og prisvindende mezzosopraner, både på opera og koncertscenen. Hun debuterede på det Kgl teater som Rosina i Barberen i Sevilla, hvorefter hun har sunget flere roller både der og på alle landets øvrige scener. Hun har modtaget anmelderringens musikpris og er blevet Reumert nomineret til Årets sanger. Siden og undervejs har hun hyppigt optrådt overalt i Danmark og Skandinavien med orkestre som DR symfoniorkestret, Underholdningsorkesteret se her, alle danske landsdelsorkestre, Trondhjem Symfoniorkester, Arktisk Filharmoni, Jönköping Sinfonietta, Pori Sinfonietta m.fl. Hun har i sin karriere interesseret sig særligt for at møde andre genrer og for at sparke den klassiske kunstart ud over rampen i nye sammenhænge, som f.eks. her med bandet TV2 til kronprinseparrets Prisuddeling og her ved åbningen af koncerthuset Odeon sammen med guitarist fra D.A.D Jacob Binzer

Christina Boelskifte
er en af de dygtigste soul og gospel sangere i Danmark. Hun optræder ofte med Bigbands og er forsanger i Blast. Ofte optræder hun med Den Kongelige Livgardes musikkorps og i den forbindelse også for Hendes Majestæt Dronning Margrethe. Siden 2002 har hun arbejdet med at skabe bro mellem ”Corporates and creatives”. Hun underviser ledere og TED talk deltagere i performancetræning, og er en fast del at ny lederuddannelse hos stor dansk forsikringsvirksomhed. Udover at have medvirket på over 100 CDer har hun udgivet soloalbum og arbejdet og optrådt med internationale såvel som danske kunstnere. I 2016 modtog hun legat fra Dansk Populær Autore til producering af egne sange. Hun blev i samme år bedt om at skrive titelsangen ”We move the world” som stadigvæk følger Verdensholdet i gymnastik kloden rundt. Desuden medvirker hun på et hav af Disneys produktioner bla biografsuccessen ”Frost”. I 2015 og 2017 turnerede hun med US artist Michael Ruff.