Café Biograf Spillested

KR. 350/300 + GEBYR

Køb billet

Allan Olsen

Sommerkoncerter i Assens

fre 6 aug 2021 kl. 20:00

Med mere end 20 pladeudgivelser og over 40 år som turnerende, er det ingen overdrivelse at kalde Allan Olsen én af grundpillerne i dansk sangskrivning og entertainment.

Olsen har de seneste år cementeret sin helt særlige position i showbiz.

Siden han i 2013 slap havkatte-pladen, JØWT løs i musikbranchens hyttefad, har han disket op med anderledes og nytænkte vinkler på et liv som sanger, sangskriver – og senest osse som forfatter i Danmark.

Erindringsbøgerne Tilfældigt Strejfet og Laksetrappen blev kaldt mesterværker af pressen, og blev bestsellere hos publikum.
2020 har stået på turnerer rundt på sin forsamlingshus-turné, ’Olsen På Afveje’. 49 intime koncerter derude, hvor folk oftes lever udenfor mediernes – og de optrædendes bevågenhed.

Samtlige datoer på Allan Olsen På Afveje-turné var udsolgt, men til glæde for dem, der gik forgæves, kan vi nu præsentere nogle få koncerter i sommeren 2021.

Allan Olsen’s repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af hele paletten, fra rock til folk, rap og á capella.
Allan Olsen er altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædender. Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit skønne publikum…