Café Biograf Spillested

-

THOMAS GUNGE LIVE

Fotoudstilling

lør 31 aug 2019 kl. 11:00

Ny udstilling og bog-release i Tobaksgaarden lørdag 31. august 2019

I anledningen af Tobaksgaardens 15-års virke som kulturhus har Tobaksgaarden inviteret fotograf Thomas Gunge til at lave en udstilling.

Det er ingen hemmelighed, at musikken altid har fyldt meget i Tobaksgaarden og med et rigt udbud af cirka 100 koncerter om året, er Tobaksgaarden i Assens et fantastisk sted at få unikke musikoplevelser. Som husets hof-fotograf gennem de seneste fire år, har Thomas Gunge sat billeder på et hav af koncerter.

Med udstillingen LIVE viser Thomas Gunge sine egne yndlingsbilleder fra de mange musikoplevelser på Tobaksgaarden. Med fotografens skarpe blik for komposition og detalje er det lykkedes Thomas Gunge at fastholde og gengive koncentration, sammenspil, grin, gråd, intensitet og publikums indlevelse.

”Billederne, jeg nøje har udvalgt til denne udstilling, rører noget i mig. Hver og en.
Måske rører de også̊ noget i beskueren” – udtaler Thomas Gunge, der i forbindelse med udstillingen også udgiver bogen LIVE.

Thomas Gunge har selv et meget passioneret forhold til musik:

”Jeg elsker musik – og hører altid musik. Men den bedste måde at høre musik på er LIVE. Når jeg kan se artisterne optræde. Se dem dele ud af deres passion. Se dem i øjnene med egne øjne. Se deres energi. Se deres samspil. Se publikum. Et stort fællesskab og en fælles koncert oplevet helt forskelligt. Alle bliver rørt. Uanset baggrund, smag, kultur og sansning” – siger Thomas Gunge.

Fortælling
Vi kalder udstillingen LIVE – som kan rumme en dobbeltbetydning. Samtidig fortæller vi nemlig også Tobaksgaardens historie i form af gamle avisklip fra Fyens Stiftstidende – helt tilbage fra de første strøtanker om et kulturhus (1992) og frem til i dag. Der er meget drama og meget sjov historiefortælling i disse plancher.

Fernisering
Ferniseringen for udstillingen finder sted på Tobaksgaarden lørdag 31. august kl. 13-17, hvor der vil være mulighed for at møde Thomas Gunge og købe et signeret eksemplar af hans bog. Alle er velkomne.

Åbningstider
Udstillingen kan ses i perioden 31. august – 27. september 2019.
Torsdage og fredage kl. 13-17
Lørdage kl. 11-15
Søndage kl. 14-17

Gratis entré.