Café Biograf Spillested

GRATIS

-

Tekstilkunst i Danmark 2008-2018

reception og bogpræsentation

tors 13 feb 2020 kl. 15:00

Forfatterne Ulrikka Mokdad, Gina Hedegaard Nielsen, Lisbeth Tolstrup har netop udgivet bogen Tekstilkunst i Danmark 2008-2018.

I den forbindelse afholder vi i samarbejde med forlaget en reception og bogpræsentation i udstillingsalen. Her vil Anne Bjørn fortælle om sit arbejde med tekstil og om den aktuelle udstilling i Tobaksgaarden. 

Det er fjerde bind i rækken af bøger om danske tekstilkunstnere, hvori Anne Bjørn er repræsenteret – sammen med 130 andre nulevende kunstnere.

Tekstilkunst i Danmark 2008-2018 præsenteres ved en lang række arrangementer og begivenheder, hvoraf de fleste har gratis adgang – således som tilfældet på Tobaksgaarden.

Bogen har allerede været “vist frem” på VordingBOGmessen, BogForum, Salon Tekstile Timer, ved den officielle Bog-Release på Statens Værksteder for Kunst samt i Enter Artspace i Aarhus.

Man vil naturligvis kunne købe bogen denne dag.

Smugkig i bogen

Det mener pressen og læserne om bogen:

»Lad det være sagt med det samme: Dansk Tekstilkunst 2008-2018 er et prægtigt opslagsværk. Med overskueligt layout, indbydende fotos og nyttige biografiske og perspektiverende oplysninger og analyser«

– Anne Lie Stokbro, i Rapporter fra tekstilernes verden, #1, 2020.

»Artiklerne er alle gode at få forstand af, og dertil kommer, at bogens udstyr er en fornøjelse at gå på opdagelse i […]. Bogen opfylder til fulde sit ærinde, at få flere til at interessere sig for denne specielle kunst«

– Troels Laursen, i NORDJYSKE Stiftstidende, 7. december 2019. Giver bogen fire stjerner ****

»Bogen er en fantastisk kilde for alle, der interesserer sig for eller beskæftiger sig med tekstilkunst, den kommer vidt omkring i området og artiklerne er meget informative«

– Bodil Busk Laursen, cand.mag., tidl. museumsdirektør for Kunstindustrimuseet (nu: Designmuseum Danmark)

»Tak for en utrolig smuk bog! Et opslagsværk, en rejse. Så flot et grafisk layout!«

– Mette Rix, billedkunstner, en af de 131 portrætterede kunstnere i bogen. Via Facebook