Café Biograf Spillested

GRATIS ADGANG

-

Musikoplevelsesdag

fre 17 aug 2018 kl. 16:00

Assens Musikskole holder musikoplevelsesdag i Tobaksgaarden!

Børn i alle aldre, familier, elever og ikke-elever, unge som gamle – kort sagt alle er inviteret til musikalsk oplevelsesdag fredag d. 17. august kl. 16.00 i Tobaksgaarden. Her kan man opleve og prøve musikken, når Tobaksgaarden bliver fyldt med gratis workshops og indslag.

Over 20 musikere står klar til at byde på musikalske oplevelser. For det er nemlig ikke musikskolens elever, man kan høre denne dag. Det er derimod de professionelle musikere i musikskolen, som vil byde på det, de er allermest passionerede omkring.

Noget for alle:
Hvis man er barn, kan man blandt andet prøve en masse instrumenter, prøve at dirigere og høre en håndfuld mikro-koncerter af høj kvalitet.

Hvis man er mødregruppe eller forældre med små børn, kan man prøve babyrytmik og tumlingemusik og høre god musik tids nok til at nå hjem og lave aftensmad og se Disney Sjov.

Hvis man er voksen, og i mange år har haft tanker om at få gang i instrumentet ovre i hjørnet af stuen, kan man prøve instrumenter, prøve at dirigere et orkester, prøve sin stemme i et kor og få en god snak om undervisning.

Det er gratis og vi slutter med milk shakes til alle!