Café Biograf Spillested

GRATIS ADGANG

-

LEIF SYLVESTER (Fernisering)

MALERIER & SKULPTURER

tors 2 mar 2017 kl. 14:00

Det er en stor glæde, at vi i forbindelse med Leif Sylvesters koncert på Tobaksgaarden lørdag 25. marts, kan slå udstillingsdørene op og vise en anden side af denne musisk begavede kunstner. Leif Sylvester har sit helt særegne univers, som man vil kunne opleve på denne udstilling af hans fantastiske malerier og skulpturer.

Leif Sylvester debuterede sidst i 1960’erne, da han på kunstnernes efterårsudstilling blev dybt skuffet over lanceringen af den etablerede kunst. Det samme var Erik Clausen, og sammen begyndte de at udstille på gaderne og efterhånden også at optræde med samfundssatirisk gøgl.

Sylvester blev ved at lave billedkunst, men samtidig blev han mere involveret i teater og musik. Clausen & Petersen lavede en række plader og Sylvester dannede bandet Sylvester og Svalerne, som også udgav flere plader. Han lever i dag af at sin kunst, men medvirker en sjælden gang imellem i film.

Blandt hans udsmykninger i det offentlige rum er bronze-skulpturen “Det var det” (2002) på Sylvester-Petersens familiegravsted på Assistens Kirkegård i København.

Fernisering finder sted torsdag den 2. marts kl. 14-17.

Udstillingen kan herefter ses frem til søndag den 2. april.

Torsdage + fredage kl. 13-17 / Lørdage + søndage kl. 11 – 15