Café Biograf Spillested

KR. 150 + GEBYR

Køb billet

Kirsten Jazmine Thur

JAZZ & KAGE

lør 18 aug 2018 kl. 15:00

Kirstens store kagebord med ledsagelse af blød og velgørende jazz med vores husorkester NEW ORGAN TRIO.

I dag er hun kendt som Kirsten fra “Den Store Bagedyst”, men hendes sukkersøde ambitioner er langt fra forsvundet med de sidste kagerester fra 2017-udgaven af det kendte familieprogram. For mens hun, bid for bid, kæmpede sig til en flot finaleplads i kagekonkurrencen, sikrede hun sig sideløbende en læreplads som konditor hos den imponerede bagedyst-dommer Katrine Foged Thomsen’s anderkendte konditori, Granny’s House i Søborg. Her knokler hun dagligt, både i og udenfor arbejdstiden for at dygtiggøre sig indenfor det stadigt mere og mere populære fag og selvom hun er bosat i Brønshøj, så nyder hun at være hjemme på Fyn, hvor hun, i sin fars værksted, kan rode med sit kæreste eje, en folkevognsbobbel fra 1965.

Det kan godt være at Kirsten fra Svindinge snakker pæredansk (med lidt fynsk dialekt), men under overfladen gemmer sig intet mindre end tre modersmål: Dansk, engelsk og tysk. Som barnebarn af den tyske cirkusstjerne, Konrad Thur, der sammen med Kirstens far har turneret kloden tynd, som verdens ældste linedanser, har hun tykt cirkusblod flydende i årerne og med en hollandsk mor, balletlærer Marjolein Thur, er Kirsten vokset op med kagetraditioner fra hele verden. Det eneste der ikke ændrer sig fra kage til kage, er det høje kvalitetsniveau i det 23-årige bagetalents kreative kagekreationer.

Trompetisten Malte Nordtorp Pedersen vil sammen med Tobaksgaarden husorkester NEW ORGAN TRIO spille dejlig blød og velgørende jazz, imens der smages på kager.

New Organ Trio er en klassisk orgeljazzgruppe med Henrik Sørensen ved tangenterne bag et Hammond A100 fra 1964, Casper Tovgaard Christensen på guitar og Anders Senderovitz ved trommerne. Og ja, Malte Nordtorp Pedersen er ud af en velkendt musikalsk familie i Assens.

BILLET: Kr. 150 + gebyr (incl. kagebord, kaffe og koncert)