Café Biograf Spillested

-

Kamilla Herskind

Fernisering: Kun et knust hjerte er helt

lør 8 aug 2020 kl. 14:00

Corona-krisens påvirkning af samfundet kommenteres af den unge billedkunstner Kamilla Herskind som udstiller på Tobaksgaarden 8. august – 27. september.

 
Kamilla Herskind har brugt corona-krisen til at fordybe sig i nye motiver og betydninger i sine malerier. For hende er det vigtigt at gå sine egne veje og selv sammensætte sin dannelse. Særligt hendes hjem spiller en central rolle, når hun søger inspiration til sine værker.
Hun er flyttet ud af byen, ud i naturen, hvor hun sammen med sin mand bor og arbejder i tre campingvogne. Måske en lidt anderledes bopæl, men for Kamilla er den nære forbindelse til naturen altafgørende i skabelsen af sine værker.
 
Kort om Kamilla Herskind:
Som billedkunstner har hun været elev hos Anne Krebs, Palle Rico Hjort og Søren Søndergaard.
Som beklædningshåndværker har hun været i mesterlære hos Susse Thorseng Lærche. Hun er medlem af Fyns Grafiske Værksted og beskæftiger sig udover med malerier også med tegning og grafik.
 
Fernisering lørdag d. 8. august 2020
Grundet Covid-19 situationen er tilmelding nødvendig. Det er muligt at deltage kl. 14.00-15.30 eller kl. 15.45-17.15 og der er begrænsede pladser i hvert tidsrum. 
Du sender blot en mail til camilla@tobaksgaarden.dk hvori du angiver navn, antal personer der ønsker at deltage, samt ønsket tidpunkt.