Café Biograf Spillested

KR. 150 + gebyr

Køb billet

Jorden rundt alene på 260 dage

Et foredrag af Christian Liebergreen

tirs 26 mar 2019 kl. 19:30

I sommeren 2012 tog Christian Liebergreen af sted på en jordomsejling, der førte ham gennem de største, øde og mest blæsende steder i verden.

Han var ni måneder om denne tur, hvor han helt alene og uden at gå i land på noget tidspunkt kom i den eksklusive gruppe på knap 200 mennesker i verden der har gennemført dette.


Christian fortæller hvordan det føles og tackles når man ikke ser et andet menneske og oceanerne er ens forhave og baghave i 260 døgn.
Foredraget handler om troen på sig selv, hvordan man kommer jorden rundt uden at være sponsoreret, og ikke mindst bevare forstanden i ensformigheden, selvom der ikke er to bølger som er éns ude på havene.

Om Christian Liebergreen
Christian er en eventyrer der ikke ser nogle hindringer, hvad enten om det er i naturen, eller få et sammenhold til at fungere. For så længe man er positivt indstillet skal man nok finde en løsning.

Christian er uddannet navigatør, har rejst tværs over Canada alene som 17 årig, cyklet New Zealand rundt, tilbragt 26 måneder i Nordøstgrønland med Sirius-patruljen og sejlet jorden rundt alene non-stop.  

DINNER
Det er muligt at tilkøbe buffet kr. 125 som serveres i Cafe Toabksgaarden inden foredraget, fra kl. 17.30.

Arrangør: ROTARY Assens