Café Biograf Spillested

KR. 250 / 180 (Årskort)

Køb billet

Jesper Binzer & Thomas Geuken

ROCK’N’ROLL BUSINESS

tirs 28 mar 2017 kl. 20:00

Giv din virksomhed nerve og kant!

I rockbands kan man ikke overleve uden integritet, frihed, originalitet, drive og samspil. Det samme gælder fremtidens virksomheder.

Mød forsanger Jesper Binzer fra D-A-D og fremtidsforsker Thomas Geuken i et forrygende talkshow om ledelse, passion, fiasko og ikke mindst making it big time!!!

Om ”Rock’n’Roll Business”

I foredraget ”Rock’n’Roll Business” introducerer Thomas Geuken publikum for rock’n’rolls grundregler overført til ledere, og det hele illustreres ved hjælp af anekdoter fra Jesper Binzers eget rock’n’roll liv som forsanger i bandet D-A-D.

Virksomhedsledere har i mange år skævet til idrættens verden for inspiration til motivation og toppræstation, men der er mindst (hvis ikke mere) at hente i kulturens verden – nærmere betegnet rockens…

Ledere kan lære af rockbands, at virksomhed og medarbejdere er hinandens råstof, mulighed og skæbne – at man indgår i et kollektivt fællesskab med hinanden. Og at talent og drive er noget medarbejderne frivilligt giver eller holder tilbage afhængigt af, om lederen formår at skabe den rette ånd af loyalitet, dedikation og passioneret fællesskab – og samtidig evner at få virksomheden til at smelte sammen med medarbejderne til en produktiv organisatorisk enhed med drive, integritet og en tilpas portion oprør og vildskab, helt som i et rockband.

Fakta

Jesper Binzer er forsanger og guitarist i rockbandet D-A-D – dannet 1982 af førstnævnte m.fl. og med hvem, han har været med til at udgive i alt 11 albums og spillet et utal af koncerter på spillesteder og festivaler i både Danmark og udlandet. D-A-D har i dag en stor international dedikeret fanskare. Jesper Binzer har en enorm passion for sit rockband og har på et tidspunkt udtalt, at han ikke kunne forestille sig et liv uden D-A-D.

Thomas Geuken er statsautoriseret erhvervspsykolog og associeret forskningschef og har i en årrække rådgivet topledere i virksomheder og organisationer som IKEA, United Nations, Novo Nordisk, Republik of Fritz Hansen, Deloitte, Google m.fl. samt været taler ved TED Talks. Han har skrevet bogen ”Rock’n’roll ledelse”, hvori han overfører rockens spontanitet, vildskab og kreativitet til fremtidens virksomheder i deres kamp for overlevelse. Thomas Geuken er desuden tidligere ejer af et pladestudie.

”Rock’n’Roll Business” hylder, ærer og værdsætter menneskelig kreativitet og initiativ. Vi dedikerer det til alle, der har lyst til at brænde igennem sammen!

Jesper Binzer & Thomas Geuken