Café Biograf Spillested

GRATIS

-

In Your Face

Maleriudstilling af Susanne Bille Christensen

lør 1 sep 2018 kl. 13:00

”Hvis man lytter efter, kan man høre Tony Bennett og Ennio Morricone på mine billeder.” 

Sådan udtaler Susanne Christopersen Bille sig om sine malerier, hvis man beder hende om at beskrive de værker man kan opleve på hendes ny udstilling, som åbner på Tobaksgaarden lørdag 1. september kl. 13. 

Nogle ånder ud – Susanne ånder ind. Sådan kan man i korthed opleve Susannes billeder. Masser af det smagte og oplevede liv kommer til udtryk i hendes stærke og ekspressionistiske stil. En sikker gengivelse af det indre personlige udtryk. Billederne giver indtryk af flere komplekse lag. Formaterne er for det meste store, med en grafisk undertone.

To uddannelser indenfor billedkunst er gennemgående og tydelige. Personligheder og ansigter opbygges i tegning med blæk, kul og tusch, hvorefter farver underbygger udtrykket – oftest afsluttet med en tekst.

Susanne er opvokset i Nordsjælland, nogle år i København, et årti i Bruxelles og de seneste 12 år bosat i Ebberup på Vestfyn. Hun er uddannet tegner og grafiker fra skolen for brugskunst i København og Croquis- og modeltegner fra Academie Royal des Beaux Arts, Bruxelles.

Lige så vigtig det vestfynske miljø er for Susanne, er rejserne, musikken og måltidet. Nogle ånder ud i ferien, Susanne ånder ind. Forlængede weekendophold i Europas hovedstæder eller bare et par døgn i Odense, Svendborg eller Helsingør. Gademusikanter i Rom eller opera i Fruens Bøge. Østers i Paris eller Ærø sild i Svendborg. Citater som ”At rejse er at leve” og ”Livet er for kort til ligegyldig mad” hører blandt Susannes yndlingscitater.

Fernisering finder sted lørdag den 1. september kl. 13 og alle er velkomne. Udstillingen kan herefter opleves frem til 30. september alle torsdage-søndage kl. 13-17.

Susanne Christopersen Bille vil være tilstede kl. 13-15 på følgende dage: 2. + 9. + 15. september.

Tidligere udstillinger:
Galleri Burton, København
Kultur Huset, København
DSB skolen, København
Økonomi ministeriet, København
Café Noir, København
Helnæs gl. Præstegaard, Helnæs
Chasseur, Hellerup
Store Kro, Fredensborg
SAS Radisson, Bruxelles
Danish Design Gallery, Bruxelles
Restaurant Nordic, Bruxelles
Auberge du Nord, Bruxelles
Maison du Danemark, Ave. des Champ-Elysée, Paris