Café Biograf Spillested

KR. 240 / KR. 200 + gebyr

Køb billet

Geo og Thomas Skov

HVA’ SÅ’ NU’

fre 2 feb 2018 kl. 20:00

Hvad får man, når man krydser Geo med Thomas Skov? Et grænseoverskridende, vanvittigt morsomt og ganske anderledes comedyshow. Og netop sådan et show tager komikeren Geo og tv-personligheden Thomas Skov på Danmarksturné med i foråret 2018.

Psykolog Thomas Skov tager den fallerede, kræftramte komiker Geo under (k)ærlig behandling i det nye og ekstremt underholdende comedy-show HVA’ SÅ NU? Mød Geo – der reflekterer over livet ovenpå et alvorligt sygdomsforløb – og hans ret morbide og vanvittige psykolog, spillet af tv-værten Thomas Skov.

”Geo plejede at være sjov. Og ha’ langt hår. Men du troede måske også, at Geo var død? Det er han ikke – han lever i bedste velgående… eller… han… lever i hvert fald!”, sådan forklarer psykolog Skov i akademiske vendinger Geos aktuelle tilstand.

Showet udspiller sig hos psykologen, hvor Geo kommer for at bearbejde sine sygdomstraumer. Sammen vender Geo og Skov på humoristisk vis livets spørgsmål om blandt andet kræft, skilsmisse, 40 års-krise, den kompenserende far-rolle, hårtab, manglende testikler (den såkaldte pung-hud) og alt derimellem. Men om psykologen gør det hele værre eller bedre, bliver op til publikum at bedømme.

I år er det fem år siden, at Geo fik konstateret kræft, og han spørger sig selv: HVA’ SÅ NU? Showet tager udgangspunkt i Geos kommende bog, der udkommer til efteråret, og som handler om livet på den anden side af cancer. Han følger således op på sin succesfulde bogudgivelse Ikk’ for sjov og efterfølgende tour Kemo & Comedy fra 2013.

Kom med, når Geo og Skov åbner dørene op til psykologklinikken og inviterer dig inden for til terapitime og comedy-kur på recept på deres landsdækkende turné fra januar til april 2018. Men husk: “Hvis du skal købe billet til det her show, skal du nok købe til et af de første på turnéen – det er ikke til at vide, hvor længe Geo er her”, påpeger psykolog Skov.

 

 

FAKTA

GEO HEDDER FAKTISK CHRISTIAN. Men Geo er hans mellemnavn og ligesom Cher, vil han helst kaldes ved ét navn. Han er stand-up komiker og foredragsholder, og så er han manden bag onemanshows som: ’Geo’s Garage’, ’Ego Geo’, ’Mit Indre Dyr’ og ’Kemo & Comedy’. Han har skrevet bogen ’Ik’ for sjov’, der straks røg på bestsellerlisten, og ved at bruge sit kræftforløb i comedy har han på sin egen, frie facon italesat tabuet. Geo er kendt for sin galskab, absurditet og smittende energi, og så har han vundet DM i Stand-Up og medvirket i talrige TV- og filmproduktioner.

THOMAS SKOV har været hele Danmarks TV-darling siden hans rolle som Praktikanten på DR i ’Det Nye Talkshow – med Anders Lund Madsen’ (2009). Siden har han haft sine egne programmer (’Thomas Skovs bilprogram’, ’Thomas Skovs Sportsprogram’), han var ’Kridhvid i Kina’ med Emil Thorup, og senest har man kunne opleve ham som vært til Gaffa Prisen 2017. Thomas Skov er desuden blogger og underholder sin fanskare med hverdagsiagttagelser på blandt andet Snapchat, Instagram og Facebook – OG så bryder han sig ikke om Postmand Pers arbejdsmoral.
Geo og Thomas Skov har sammen skrevet beautybogen til mænd: ’Den Ultimative Skønhedsguide’.