Café Biograf Spillested

GRATIS ADGANG

-

NÆRMEST VÆK – Holger Klintholm

FERNISERING

tors 22 mar 2018 kl. 19:00

OM UDSTILLINGEN

Udstillingens koncept eller grundtanke er at bevidne og mindes det som stadig kun lige er.
Værkerne viser det næsten forsvundne – ikke som glorificering af den nære fortid, snarere som et spørgsmål til nutiden: Hvad har vi gjort, som vi kan fortsætte med? Hvad vil vi, og hvad vil vi ikke? Hvad gør vi så, og hvad får vi ikke gjort?
Set på den måde er udstillingen en stor mindestue over det vi gør og lige har gjort – ikke som svar på det stillede spørgsmål, men måske fordi, vi ikke fik stillet de rigtige spørgsmål.
Udstillingen bygges op om værker og installationer af Holger Klintholm – både eksisterende værker og værker fremstillet specielt til lejligheden.
Installationerne og værkerne står ikke alene, men kommenteres og udfordres af en række gæstekunstnere, der bearbejder, puffer til, modererer og kontekstualiserer hele udstillingens idé.

VENNER

Morten Krogsgaard, Henrik Noer, Eline Blunert, Mette Melander, Claes Otto Jennow, Lars Mikkes, Jesper (Jesus) Juhl, Sanne Larsen, Christian Nørgaard.

 

PROGRAM

22. marts kl. 19:
Fernisering, rundvisning, poetry slam (Titken Toft, Malte Munch Ekstrand, Holger Klintholm)

7. april kl. 19
Rundvisning og artist talk med Holger Klintholm og Henrik Noer. Entre kr. 40 /medlemmer gratis adgang

7. april kl. 21:
Koncert med Ras Bolding (Jacob Gade Salen) – udstillingen åbner et par timer før koncerten med rundvisning og artist talk

12. april kl. 19:
Rundvisning med psykologisk tolkning med Eva Rowley (Aut. Psychologist, Psychoanalytical Psychoterapist). Entre kr. 40 /medlemmer gratis adgang

22. april kl. 19:
Afslutning med forfatteren Cindy Lynn Brown og den dynamiske duo Return of Peace and Pleasure. Entre kr. 40 /medlemmer gratis adgang