Café Biograf Spillested

Kr. 40 + GEBYR / Gratis (ÅRSKORT)

Køb billet

Cindy Lynn Brown & Return of Peace and Pleasure

NÆRMEST VÆK

søn 22 apr 2018 kl. 19:00

Afslutning på udstillingen NÆRMEST VÆK med forfatteren Cindy Lynn Brown og den dynamiske duo Return of Peace and Pleasure. 

OM UDSTILLINGEN
Udstillingens koncept eller grundtanke er at bevidne og mindes det som stadig kun lige er.
Værkerne viser det næsten forsvundne – ikke som glorificering af den nære fortid, snarere som et spørgsmål til nutiden: Hvad har vi gjort, som vi kan fortsætte med? Hvad vil vi, og hvad vil vi ikke? Hvad gør vi så, og hvad får vi ikke gjort?
Set på den måde er udstillingen en stor mindestue over det vi gør og lige har gjort – ikke som svar på det stillede spørgsmål, men måske fordi, vi ikke fik stillet de rigtige spørgsmål.
Udstillingen bygges op om værker og installationer af Holger Klintholm – både eksisterende værker og værker fremstillet specielt til lejligheden.
Installationerne og værkerne står ikke alene, men kommenteres og udfordres af en række gæstekunstnere, der bearbejder, puffer til, modererer og kontekstualiserer hele udstillingens idé.

VENNER

Morten Krogsgaard, Henrik Noer, Eline Blunert, Mette Melander, Claes Otto Jennow, Lars Mikkes, Jesper (Jesus) Juhl, Sanne Larsen, Christian Nørgaard