Café Biograf Spillested

GRATIS

-

Assens Billedskole “Kunsteriske Gudinder”

Assens Billedskole præsenterer Kunstneriske Gudinder

lør 7 dec 2019 kl. 13:00

Værkerne til Tobaksgaardens udstillinger er som regel fremstillet af voksne kunstnere, men denne gang er det en yngre aldersgruppe der står bag. Aldersgruppen er 6-16 år og består af dygtige og talentfulde elever fra Assens Billeskole.

 

De udstillede værker er produceret i den forgangne undervisningssæson i kommunes billedskoler. Sæsonen har budt på arbejde med forskellige kunstmæssige discipliner og udtryk herunder b.la. fra temaerne: mennesker og natur.

 

Udstillingen er lavet i samarbejde med Tobaksgaarden og Assens Billeskole. Formålet er at lade elevernes værker være en del af en rigtig udstilling, der afholdes på lige vilkår med de øvrige kunstnere, som ellers udstiller på Tobaksgaarden. Derudover er det hensigten at give elevernes forældre, bedsteforældre, venner og alle andre, som kunne være interesseret i billedskolernes virke en oplevelse af hvad et undervisningsforløb ved en af de lokale billedskoler kan munde ud i.

 

Har du en kunstner gemt i dig, vil der under hele udstillingsperioden være en bordopstilling med tegnematerialer til fri afbenyttelse for udstillingens besøgende. Der bliver derudover afholdt et maleevent for børn lørdag d. 14. december kl. 11:00-13:00 med mulighed for at male et mini maleri.

 

Udstillingen er åben i perioden 7. december 2019 – 4. januar 2020, mandag-lørdag kl. 10-18 med GRATIS entré for alle. Der er derfor rig mulighed for at kombinere en af julens mange gøremål med en tur forbi en udstilling kreeret af Assens kommunes mindste billedkunstnere.