Café Biograf Spillested
SHOWET AFHOLDES I ARENA ASSENS

KR. 295 + GEBYR

Køb billet

ANDREAS BO

NY DATO!

fre 28 jan 2022 kl. 20:00

Hvad er din holdning til det? Hva’? Hva’? Hva’?

I mange hundrede tilfælde hver dag, skal vi træffe et valg, vælge side, eller ta’ en beslutning. Kollegaer, familie og sociale medier kræver det. Hvis vi først lige kan blive enige om, at det er godt, at vi har valgmuligheder, kan vi så også blive enige om, at det er virkelig stressprovokerende, hele tiden at skulle forholde sig til alt?

En hund har 4 mulige valg: Skal jeg æde, jage, knalde eller sove? Kommer vi nogensinde frem til de vigtige beslutninger og svar, når vi åbenbart først skal blive enige om, hvorvidt 2 mænd må danse sammen, eller om Ghita Nørby er en heks eller en helgen?

Andreas Bo skærer igennem. I et nyt skarpt show, giver han dig en guide til, hvornår du skal ha’ en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig, at være røvligeglad. Det vil gi’ dig ro til at sove. Måske allerede under showet 

Andreas Bo er tilbage: Der er mange dygtige stand up’ere, skuespillere, entertainere, satirikere, sangere og parodister i Danmark. Men Andreas Bo er måske den eneste, som hører til i toppen af alle kategorierne. Fra september 2020 kaster han dig rundt i en tornado af alle hans komiske og ekvilibristiske virkemidler.

Og han er #SKARP som aldrig før…

 

 

Showet finder sted i Arena Assens
Arrangør & venue:
Arena Asssens, Rådhus Alle 25, 5610 Assens

 

DINNER
Det er muligt at spise i Arena Assens forud for showet, bestilling foretages i forbindelse med køb af billetter.

Classic Burger kr. 139
Oksekødsbøf fra slagteren i Assens, hjemmerørt mayo, salat, bacon, ost, og karamelliserede løg. Serveres med bagt kartoffel og kryddersmør

Kylling Burger kr. 139
Kyllingefilet, hjemmerørt chilimayo, salat og bacon. Serveres med bagt kartoffel og kryddersmør

Vegetar Burger kr. 139
Grønsagsbøf, hjemmerørt mayo, salat og karamelliserede løg. Serveres med bagt kartoffel og kryddersmør