Café Biograf Spillested

GRATIS

-

Æblefestivalens fotoudstilling & -konkurrence

ÆBLEFESTIVAL 2017 - en fest og hyldest til de gode æblesorter

tirs 10 okt 2017 kl. 16:00

Æblefestival i Assens kommune afholdes i år for fjerde år i træk i ugerne 41 og 42. I denne forbindelse afholdes en foto-udstillingen og konkurrence.

Sådan kan du være med:

Send dit bedste digitale foto, hvor æbler er med på billedet, til denne email adresse: enggaard@enggaardgrafik.dk – så er du automatisk med i konkurrencen om fine præmier, som bliver uddelt på Tobaksgaarden d. 20. oktober kl. 16.30.

Samme sted vil 20 – 30 billeder, der er udvalgt af en kompetent jury, blive trykt i 40 x 40 cm og ophængt fra den 10. oktober.

Fernisering på udstillingen sker på Tobaksgaarden tirsdag den 10. oktober kl. 16, hvor festivalen byder på æbletapas & æbledrikke. Alle er velkommen!

Den 20. oktober kl. 16.00 vil der blive afholdt auktion over billederne. Overskuddet går til Æblefestivalen.

VIND MED ÆBLER
De 3 billeder der opnår flest “LIKES” på facebook-siden modtager fine præmier.
Tidsfrist for indsendelse af fotos er 1. oktober kl. 12.00.
Fotos sendes til enggaard@enggaardgrafik.dk
Emne: Æblegalleri.
Husk at skrive: Navn og adresse samt mobilnummer på e-mailen.
Billederne skal minimum være på 4 MB.

 

OM FESTIVALEN
Æblefestivalen er en fest og hyldest til de gode æblesorter. Æblefestivalen omfatter mange æbleaktiviteter og vi vil have både børn og voksne, unge og gamle til at genopdage æblet i alle dets talrige anvendelsesmuligheder.

Danmarks mest kendte æble Ingrid Marie stammer fra en skolehave ved landsbyen Høed i Assens Kommune, æblet blev opkaldt efter lærerens datter for 100 år siden.

I de to uger er der en stribe arrangementer, der hylder æblet ved afholdelse af en række arrangementer, der kommer rundt om de kulturelle, gastronomiske, kunstneriske og dyrkningsmæssige aspekter af æblets plads i menneskets forunderlige samspil med naturen. Få mere at vide på hemmesiden: www.aeblefestivalassens.dk