Café Biograf Spillested

Kr. 270 / kr. 200,-

Køb billet

DÚNÉ

SUPPORT: DREW

fre 24 mar 2017 kl. 21:00

Det danske rockband Dúné er kendt og elsket af danskerne og siden 2001 har bandet udsendt 3 albums, vundet adskillige danske priser og turneret verden rundt med deres eksplosive liveoptrædener.

Dúné er bestående af de tre barndomsvenner Piotrek Wasilewski, Ole Bjórn og Mattias Kolstrup. Bandet har været på en 12 år lang rejse fyldt med op – og nedture, og efter flere år i udlandet er Dúné nu vendt hjem til Danmark for at starte en ny kreativ proces. Bandet forklarer, at de er startet helt fra bunden med en legesyg tilgang til sangskrivning, produktion & arrangement.

Drengene har brugt de sidste 2 år i studiet og søgt at finde ind til kernen af deres musikalske univers. Dette er resulteret i en ny rockprofil, hvor Dúné spiller impulsiv, legende & let rock med stærke hooks og melodier.

Bandet spillede i foråret deres mest succesfulde indendørs turne, med 70% af turen udsolgt. Og pt turneer de landets festivaler. Til efteråret udgiver de nyt album og spille éen koncert i Falconer Salen, på Frederiksberg.

 

SUPPORT: 

Den Dansk-Walisiske artist Drew har taget rejsen fra undergrunden i UK til den indieprægede popscene og er nu klar med hendes debut EP, som et resultat af denne rejse igennem musikalske miljøer og kunstneriske indflydelser. Hendes forførende vokal og lyriske univers åbenbarer et univers af ærlige og og autentiske fortællinger, som kommer fra hjertet.

Sangerinden fangede opmærksomheden fra flere pladeselskaber, heriblandt Copenhagen Records med Alex Vargas i folden, som inviterede Drew til at akkompagnere ham på en landsdækkende tourné med 18 stop. Drew er allerede blevet taget imod med åbne arme af musikelskere i hele Danmark på trods af, at hun endnu ikke har lavet sin første officielle udgivelse.