Café Biograf Spillested

Kr. 270 / kr. 200,-

Køb billet

DÚNÉ

fre 24 mar 2017 kl. 21:00

Det danske rockband Dúné er kendt og elsket af danskerne og siden 2001 har bandet udsendt 3 albums, vundet adskillige danske priser og turneret verden rundt med deres eksplosive liveoptrædener.

Dúné er bestående af de tre barndomsvenner Piotrek Wasilewski, Ole Bjórn og Mattias Kolstrup. Bandet har været på en 12 år lang rejse fyldt med op – og nedture, og efter flere år i udlandet er Dúné nu vendt hjem til Danmark for at starte en ny kreativ proces. Bandet forklarer, at de er startet helt fra bunden med en legesyg tilgang til sangskrivning, produktion & arrangement.

Drengene har brugt de sidste 2 år i studiet og søgt at finde ind til kernen af deres musikalske univers. Dette er resulteret i en ny rockprofil, hvor Dúné spiller impulsiv, legende & let rock med stærke hooks og melodier.

Bandet spillede i foråret deres mest succesfulde indendørs turne, med 70% af turen udsolgt. Og pt turneer de landets festivaler. Til efteråret udgiver de nyt album og spille éen koncert i Falconer Salen, på Frederiksberg.